Lajme

  • 18-21 MARS 2015

    Ndër panairat më të njohur në Milano për arkitekturë, dizajn dhe ndërtim

  • 25-27 Tetor 2014

    Panairi për arkitekturë dhe ndërtimtari

  • 19-24 Janar 2015

    Panairi më i madh për arkitekturë, materiale dhe sisteme të ndryshme