Franke’s Semi-Professional Faucet Fits in Any Home

Gama e baterive të kuzhinës Franke Pescara 360° është zgjedhje moderne dhe kompakte e dizajnit për kuzhinën tuaj. Dizajni i tij i thjeshtë nuk e kompromenton elegancën e tij dhe një rrotullim prej 360 °. Me lëshim të shpejtë, mbajtëse magnetike duke siguruar një fleksibilitet të madh. Dorëza lëviz vetëm përpara dhe ideale për t’u përdorur me tryeza të tryezës së punës.

Dizajni, i zhvilluar në bashkëpunim me grupin e dizajnit NOA, pa disa nga mangësitë e kuzhinave ekzistuese gjysmë-profesionale dhe u përpoq t’i përmirësonte ato.

“Ne donim të krijonim një rubinet që do të ishte gjysmë profesional, por jo shumë i madh”, tha Christensen, duke theksuar se disa modele më të mëdha nuk mund të futen brenda apartamenteve të ngushta urbane. “Rubineti duhet të ketë një shkëlqim të dyfishtë, sustë shumë-funksionale dhe një mbajtës magnetik”, tha Christensen,  ku ekipi bëri disa nga hapat e saj më të mëdhenj përpara.

Rubinetat Pescara të vlerësuara me çmime të Franke kanë linja precize arkitektonike dhe shiten në stile të ndryshme. Rubinetat gjysmë-profesionale të Pescara – të disponueshme në tre madhësi – shfaqin diapazone rrotulluese të daljes 360 gradë dhe çelësa intuitivë që lejojnë përdoruesit të lëvizin lehtësisht midis shkëlqimit të plotë dhe të gjilpërës.

Written by: admin