PRIVATE HOUSE

Me lokacion në qendër të Tiranës, me pamjen mahnitëse të kryeqytetit. Dritaret e mëdha prej xhami të peisazhit urban që kombinohen me materiale të tjera si mermeri Gris Pulpis. Mermeri me shkëlqim natyror si thelbi kryesorë i hapësirës që reflekton dritën intensive të Tiranës, ndërsa gjatë natës me ndriçimin e butë të brendshëm dhe dritaret e xhamit kthehet në një shfaqje të horizontit të qytetit.

  • Location |

    Tirana, Albania

  • Material |

    Marble Gris Pulpis, Dekton Natura

  • Application |

    Wall cladding, Kitchen-Top, Fireplace, Tables