GALERIA / Projects

Hotel Plaza 5*

Hotel me 5*i punuar me detaje te ndryshme, ne banjo me dekton te bardhe dhe te zi. Spa e punuar me oniks te bardhe me ndriqim ne prapavi. Pishina dhe vaskat te realizuara me mermer Gris Pulpis.

View 
Hotel Swiss Diamond 5*

Banjot e punuara me mermer Emperador Light, dhe Emperador Dark. Lavabote e punuara me Emperador light dhe shkallet me mermer Mirakaj Red.

View 
Hotel Garden 5*

Shkallet rethore, shtyllat dhe dyshemeja te punuara me mermer dekorues Botticino. Banjot e mveshura me pllaka te ndryshme me efekt mermeri me dimensione 25×76 cm dhe 60×60 cm Ambienti i jashtem i shkalleve i mveshur me Limestone Sahara Beige.  

View 
Lips Caffe

Tavolinat e punuara me mermer Nero Marquina, Port Laurent, Olive Maron, Arabescato Carrara. Banaku siper i mbuluar me Onyx green dhe anesoret e mveshura me mermer Nero Marquina

View 
DC Restorant

Pllaka qeramike me efekt druri me dimension 15×90 cm dhe betoni 75×75, kurse banaku i punuar me kuarc Topazio

View 
Duplex Club

Banaku i punuar me Onyx green. Banjot e punuara me pllaka qeramike 97.7×32.2 cm e linjes Color Up Blu dhe dysheme efekt druri 90×15 cm.

View 
01

Tavolina e kuzhines e punuar me kuarc Calypso dhe lavaman kuarci Vortium

View 
02

Shkallet e punuara me mermer Rosa Portogallo dhe ato te jashtme me granit Africa Red.

View 
03

Mure dekoruese te mveshura me Green onyx.

View 
04

Kuzhina e punuar me Dekton Ariane.

View 
05

Kuzhina e punuar me mermer Breccia sarda, Dyshemja dhe shkallet me mermer Nero Marquina ne kombinim me Bronzo Amani Nje pjese e aminit me mermer Rosa Portogallo dhe pjesa e mureve te wellness-it me mermer Botticino.

View 
06

Kuzhina kryesore e mveshur me dru dhe kuarcite natyrale Taj Mahal , kurse kuzhina ndihmëse e mveshur me Kuarc Silestone Ariel.

View 
07

Pjesa punese e kuzhinës dhe ballorja e mveshur me Dekton Aura, kurse kamini i mveshur me kuarcite natyrale Belvedere.

View 
08

Kamini i mveshur me Dekton Trilium në kombinim me Dekton Kelya.

View