Projekte Afariste

Hotel Plaza 5*

Hotel me 5*i punuar me detaje te ndryshme, ne banjo me dekton te bardhe dhe te zi. Spa e punuar me oniks te bardhe me ndriqim ne prapavi. Pishina dhe vaskat te realizuara me mermer Gris Pulpis.

View 
Hotel Garden 5*

Shkallet rethore, shtyllat dhe dyshemeja te punuara me mermer dekorues Botticino. Banjot e mveshura me pllaka te ndryshme me efekt mermeri me dimensione 25×76 cm dhe 60×60 cm Ambienti i jashtem i shkalleve i mveshur me Limestone Sahara Beige.  

View 
Hotel Swiss Diamond 5*

Banjot e punuara me mermer Emperador Light, dhe Emperador Dark. Lavabote e punuara me Emperador light dhe shkallet me mermer Mirakaj Red.

View 
Lips Caffe

Tavolinat e punuara me mermer Nero Marquina, Port Laurent, Olive Maron, Arabescato Carrara. Banaku siper i mbuluar me Onyx green dhe anesoret e mveshura me mermer Nero Marquina

View 
DC Restorant

Pllaka qeramike me efekt druri me dimension 15×90 cm dhe betoni 75×75, kurse banaku i punuar me kuarc Topazio

View 
Duplex Club

Banaku i punuar me Onyx green. Banjot e punuara me pllaka qeramike 97.7×32.2 cm e linjes Color Up Blu dhe dysheme efekt druri 90×15 cm.

View