05

Objekt Privat
2012

Kuzhina e punuar me mermer Breccia sarda,

Dyshemja dhe shkallet me mermer Nero Marquina ne kombinim me Bronzo Amani

Nje pjese e aminit me mermer Rosa Portogallo dhe pjesa e mureve te wellness-it me mermer Botticino.