Hotel Garden 5*

Objekt Afarist
2014

Shkallet rethore, shtyllat dhe dyshemeja te punuara me mermer dekorues Botticino.

Banjot e mveshura me pllaka te ndryshme me efekt mermeri me dimensione 25×76 cm dhe 60×60 cm

Ambienti i jashtem i shkalleve i mveshur me Limestone Sahara Beige.