Hotel Plaza 5*

Hotel me 5*i punuar me detaje te ndryshme, ne banjo me dekton te bardhe dhe te zi.

Spa e punuar me oniks te bardhe me ndriqim ne prapavi.

Pishina dhe vaskat te realizuara me mermer Gris Pulpis.