Lavaman kuzhine: Integrity Q nga Silestone®

Lavaman kuzhine minimaliste, i krijuar për ata që kërkojnë elemente dhe detaje që kombinohen në mënyrë të përsosur për të krijuar një kuzhinë unike me personalitet.

Me përmasa 41 x 51 x 17.5 cm dhe me një formë gati katrore, modeli Q nga diapazoni i lavamanit të kuzhinës Integrity by Silestone® është zgjedhja perfekte për ata që e duan gjeometrinë. Forma e re është edhe më tërheqëse për shkak të kthesave të vogla dhe të ngushta në cepat e saj.

Një aspekt kryesor është modeli i tij: një element i vetëm 3D i prodhuar nga një pjesë e Silestone®, i cili sjell një ndjenjë uniteti dhe harmonie.

Si të gjithë lavamanët e Integrity, modeli Q garanton higjienë dhe pastërti më të mirë në një nga zonat më të rëndësishme të kuzhinës. Silestone® është sipërfaqja ideale për garantimin e higjienës falë vetive të përparuara të materialit: rezistencë e lartë ndaj njollave, thithje e ulët e lëngjeve, pastrim i lehtë dhe rezistencë e lartë ndaj  gërvishtjeve ditore.

Integrity Q është fillimisht i disponueshëm në dy ngjyra, Blanco Zeus dhe Calacatta Gold, dhe mund të kombinohet lehtësisht me tavolina pune në Silestone® ose materiale të tjera.

Written by: admin