ÇFARË OFROJMË NE?

Ne besojmë në perfeksion

Zgjedhni partnerin e duhur

KREATIVITET

Një sinergji natyrore me industrinë globale të arkitekturës dhe dizajnit.

LOJALITET

Ne kemi bashkëpunuar ngushtë me arkitektët, dizajnerët për të siguruar dhe për të frymëzuar mënyra të reja të punuarit në gurë.

GAMË NGJYRASH

Kompania posedon mbi 200 lloje dhe ngjyra të gurëve natyrorë dhe artifical nga mbarë bota.

MAKINERI INOVATIVE

Jashtëzakonisht të përqendruar në inovacionin teknologjik, kërkim dhe procese të avancuara të prodhimit.

INTERNACIONAL

Rritja jonë e sukseshme na mundësoi që vazhdimisht të investojë në teknologjitë e fundit dhe të depërtojmë në tregjet e huaja.

EKSPERIENCË

Gjatë 30 viteve të fundit, kompania ka demonstruar pasion dhe profesionalizëm të pa shtershëm.

SHËRBIMET TONA

KUZHINA

Tavolina punuese të kuzhinave Ballore

LAVAMANË

Lavamanë sipas kërkesës

KAMINA

Kamina dekorativë

MVESHJE MURI

Mveshje Banjo; Mveshje Muri;

SHKALLË

Shkallë dekorative ; Shkallë 45°; Shkallë spirale

DYSHEME

Dysheme Masive ; Dysheme sipas kërkesës ; Mozaik

SHTYLLA

Shtyllla dekorative ; Pishina

Created with Sketch.

BANAQE

Bufe ; Recepsione

Klientët tanë
1200

Klientë të kënaqur

12

Makina inovative

200

Projekte

30

Vite Përvojë